Teknik adam Belözoğlu Ankaragücü Beşiktaş maçında takımın başında olmayacak!

Teknik adam Belözoğlu Ankaragücü Beşiktaş maçında takımın başında olmayacak!

Futbol tutkunları maçlarla ilgili takvimi yakından takip ediyor. 19 Nisan Cuma günü oynanacak olan Beşiktaş - Ankaragücü maçı ile ilgili olarak da yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu'nun maçta yer almayacağı öğrenildi.

Teknik adam Belözoğlu Ankaragücü Beşiktaş maçında takımın başında olmayacak! - Türkiye'de yakından takip edilen futbol maçlarına ilişkin gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, 19 Nisan Cuma günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü saat 20:00'da sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına başlarken önemli bir bilgi ortaya çıktı. Haberankara.com'un haberine göre Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu maçta yedek kulübesinde yer alamayacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ MAÇINDA EMRE BELÖZOĞLU YER ALMAYACAK

Eryaman Stadyumu'nda oynanan Gaziantep FK maçının 86'ncı dakikada sarı kart gören MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun toplamda 4'üncü sarı kartı gördüğü ifade edildi.

teknik-adam-belozoglu-ankaragucu-besiktas-macinda-takimin-basinda-olmayacak.jpg

İstanbulspor, Konyaspor ve Adana Demirspor maçlarında da sarı kart gören Teknik Direktör Belözoğlu İstanbul deplasmanında takımını sahada yalnız bırakmış olacak. Teknik adamın tribünden maçı izlemesi beklenirken MKE Ankaragücü hem İstanbul'da oynayacağı lig maçında, hem de Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçlarında Beşiktaş'ı yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.