WhatsApp artık internetsiz kullanılacak

WhatsApp artık internetsiz kullanılacak

Dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında olan WhatsApp tarafından güzel haber geldi. Kullanıcılar artık internet olmadan da WhatsApp’ı kullanabilecek.

WhatsApp artık internetsiz kullanılacak - Dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında olan WhatsApp, artık internet olmadan da kullanabilecek. İş dünyasının yanı sıra günlük hayatta da sıkça kullanılabilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp artık bizim için olmazsa olmaz uygulamalar arasında yerini alıyor. Uygulama kullanıcıların kullanımını kolaylaştırmak adına bugüne kadar pek çok özelliği kullanıma sundu.

Ancak son özellik kullanıcıları resmen sevinçten havalara uçuracak cinste.. Dev uygulama son olarak geçtiğimiz yıl büyük bir özelliği devreye almıştı. Kullanıcılar artık gönderdikleri mesajları 15 dakika içerisinde istedikleri gibi düzenleyebilecek. Ses getiren bu özellikten sonra şimdi de WhatsApp’ın internetsiz kullanılması söz konusu olacak.

İNTERNETSİZ WHATSAPP GELİYOR

Aktarılan son habere göre WhatsApp’ın kullanıcıların dosyalarını çevrimdışı olarak aktarması ve paylaşmasına olanak sunan birtakım özellikleri test ettiği öğrenildi. Henüz test aşamasına olan bu özellik sayesinde kullanıcılar internet bağlantısı olmadan sohbetteki kişilerle belge, medya ve diğer dosyaları paylaşabilecek.

whatsapp-artik-internetsiz-kullanilac.jpg

Dünyada yaklaşık 2 milyardan fazla insanın kullandığı dev mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Uygulamanın yeni özelliğinin sızdırılmasına ilişkin aktarılan son habere göre WhatsApp artık internetsiz bir şekilde kullanılabilecek. Kullanıcılar internet olmasa bile birbirleri ile iletişim kurabilecek. Bu özellik için yakındaki kişiler özelliği devreye girecek.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ALINDI

Kullanıcıların birbirleri ile internet olmasa bile iletişime geçebileceklerine dair görüntüler WhatsApp Android beta sürücümü 2.24.9.22’den sızdırıldı. WhatsApp’ın devreye alacağı bu özellik ile güvenliğin bir üst noktaya çıkacağı aktarıldı. Şirketten uygulamanın ne zaman devreye gireceğine dair resmi bir açıklama gelmediğini hatırlatmakta fayda var!

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.