TOGG’un yeni SUV modeli T8X'in satışa çıkacağı tarih için açıklama!

TOGG’un yeni SUV modeli T8X'in satışa çıkacağı tarih için açıklama!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söylerken TOGG'un yeni modeli için de araştırmalar başladı.

TOGG’un yeni SUV modeli T8X'in satışa çıkacağı tarih için açıklama! - TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 2024 sonu itibarıyla Avrupa’da yer almak üzere faaliyetlere devam edildiğini ifade etti. Yeni TOGG modeli için merak edilenler artarken merak edilen bazı sorular da yanıt buldu.

T10X’in Avrupa’daki ön satışlarına bu sene sonunda başlayıp, 2025 takviminde teslimata başlama hedefinde olduklarından bahseden Karakaş, ilk modeli satışa sunduklarında rekor bir talep gördüklerini ifade etti.

''BUNDAN SONRA DA ARKASINI GETİRMEK İÇİN DE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ''

18 saatte 2023 yılındaki üretmeyi planladıkları bütün araçları sattıklarını ifade eden Karakaş, siparişlerin yüzde 80’den fazlası en donanımlı versiyon için geldiğini belirtti. Bununla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Karakaş, ''O açıdan hem ülkemiz için hem de hepimiz için iyi bir başarı, iyi bir başlangıç daha doğrusu. Bundan sonra da arkasını getirmek için de gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

toggun-yeni-suv-modeli-t8xin-satisa-cikacagi-tarih-icin-aciklam.webp

Ocak ayında T10F’yi sergilediklerini dile getiren Karakaş, “T10F’nin sonrasının çalışmalarını yapıyoruz. Şimdi sırada B segmentindeki SUV modelimizin çalışması var. Seneye bu vakitler T10F’nin satışları başladıktan bir müddet sonra da T8X’i de göstermeye hazır hâle gelebiliriz” ifadelerini kullandı. Söz konusu model için 2025 yılının nisan ayı işaret edildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.