Ankara Valiliği kentte toz taşımı beklendiğini duyurdu!

Ankara Valiliği kentte toz taşımı beklendiğini duyurdu!

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava durumu konusunda birtakım uyarılar yapmaya devam ediyor. Ankara Valiliği, yaptığı son dakika duyurusu ile kentte toz taşınımı uyarısında bulunurken saat verdi.

Ankara Valiliği kentte toz taşımı beklendiğini duyurdu! - Türkiye'de 81 ilin hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanmaya devam ediyor. MGM tarafından açıklanan veriler vatandaşların takibinde yer alırken Ankara Valiliği de bu verileri takiben çeşitli duyurular yapmaya devam ediyor.

Ankara Valiliği tarafından yapılan hava durumu uyarıları ile beraber vatandaşların 24 Nisan tarihinde bazı hususlarda dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi. Bu çerçevede Ankara Valiliği kentte toz taşımı beklendiğini duyurdu.

ANKARA'DA TOZ TAŞINIMI UYARISI YAPILDI

Başkent Ankara'da yapılan hava durumu uyarıları vatandaşlar için büyük bir önem taşıyor. Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine dayanarak bir açıklamada bulundu. Buna göre kentte toz taşınımı beklendiği ifade edilirken hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma olacağından ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

ankara.jpg

''Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Ankara il genelinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' denildi. Uyarının ise 24 Nisan gece saatlerine kadar geçerli olduğu ifade edildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.