Yenimahalle Belediyesi 12 ayrı noktada kütüphane hizmeti veriyor

Yenimahalle Belediyesi 12 ayrı noktada kütüphane hizmeti veriyor

Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan hizmetlerle ilgili olarak ilçe halkı bilgilendirilmeye devam ederken bu kez 12 ayrı noktada verilen kütüphane hizmeti ile ilgili merak edilenleri derledik.

Yenimahalle Belediyesi 12 ayrı noktada kütüphane hizmeti veriyor - Yenimahalle Belediyesi, sınavlara hazırlanan ve ders çalışma ortamına ihtiyaç duyan gençler için kütüphane hizmetlerini sürdürüyor. Yenimahalle ilçesinin 12 ayrı noktasında kütüphane hizmeti sunan belediye, iyeni kütüphaneler açmaya da devam ediyor. İlçenin dört bir yanında hizmete açtığı kütüphanelerde üye sayısı 15 bine ulaşan Yenimahalle Belediyesi, kütüphane hizmetine önem verdiğine vurgu yapıyor.

''Okumaya seven bir nesil yetişsin istiyoruz'' diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını hedefliyor, geleceğin söz sahibi bireyleri Yenimahalle’den çıksın istiyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN 12 AYRI NOKTADA KÜTÜPHANE HİZMETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, ''Sınavlara hazırlanmak isteyen, evinde yeterli çalışma ortamı bulamayan, huzurlu bir ortamda kitap okumak, araştırmak isteyen gençlerimize temiz bir ortamda çalışma fırsatı sunuyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

img-9367.jpg

Gençlerimiz için hizmete açtığımız kütüphanelerimiz yoğun talep görüyor. Okumayı ve araştırmayı seven bir neslin yetişmesi ülkemizin aydınlık yarınlara kucak açması adına büyük önem taşıyor. Yenimahalle’de eğitime her zaman tam destek verdik ve bu düşünceyle eğitimi ilk sırada tutarak çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haftanın 7 günü sabah 9:00 akşam 20:00 saatleri arasında kütüphanelerinin kapılarını açık tutan Yenimahalle Belediyesi söz konu hizmeti,

  • Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri,
  • Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri,
  • Ata Mahallesi Kültür Merkezi,
  • Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kültür Merkezi,
  • Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Eğitim Merkezi,
  • Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi,

gvn-8665.jpg

  • Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi (09:00-22:00),
  • Gazi Mahallesi Kütüphanesi,
  • Tepekule Rüştü Asyalı Kütüphanesi,
  • Çiğdemtepe Kütüphanesi,
  • Cumhuriyet Akademisi Gençlik Kütühanesi olmak üzere 12 ayrı noktada ilçe sakinlerine kütüphane hizmeti sunuyor.

Eğitime desteklerini sürdüreceğinin altını çizen Yenimahalle Belediyesi, yeni projeler üzerinde de çalışmaya devam ediyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.