20. Ankara Kitap Fuarı'nın başlangıç tarihi belli oldu!

20. Ankara Kitap Fuarı'nın başlangıç tarihi belli oldu!

Kitapkurtlarının merakla beklediği Ankara Kitap Fuarı'nın başlangıç tarihi belli oldu. Ankaralı kitapseverlere kapılarını açacak olan Ankara Kitap Fuarı, bu yıl 20'nci kez misafirlerini ağırlayacak.

20. Ankara Kitap Fuarı'nın başlangıç tarihi belli oldu! - Her yıl düzenlenen Kitap Fuarları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Kitap Fuarlarının tarihlerini kaçırmak istemeyenler araştırmalarını sıkı sıkıya yaparken Ankaralı kitapseverler için önemli bir duyuru geldi. Ankara'da düzenlenecek olan Kitap Fuarı ile ilgili detaylar netleşmeye başlarken Ankaralılar da ''2024 Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte yapılacak, onur konuğu kimler?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı'na 500'ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı ifade edilirken kitapseverler ve edebiyat tutkunları da fuar takvimine odaklandı.

20. ANKARA KİTAP FUARI NE ZAMAN AÇILACAK?

20. Ankara Kitap Fuarı için kitapkurtları geri sayıma başladı. 10 gün boyunca sürecek olan Ankara Kitap Fuarı'nda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu binden fazla etkinlik yapılacak. Ankara Kitap Fuarı, 26 Nisan'da ATO Congresium'da kapılarını açacak.

ekran-goruntusu-2024-04-24-090109.png

Fuar, 5 Mayıs tarihine kadar da ziyarete açık ​​​​​​​olacak. 26 Nisan Cuma günü saat 14.30'da açılışı gerçekleştirilecek fuar, 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

20. ANKARA KİTAP FUARI ONUR KONUĞU KİM?

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğinin destek vereceği Ankara Kitap Fuarı'nın "Uluslararası Onur Konuğu" Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki olacak. Fuarın "Onur Yazarı" ise Prof. Dr. Celal Şengör olarak açıklanırken Prof. Dr. Şengör, bir dizi etkinlikle okurlarıyla bir araya gelecek.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.