Ankara'da Trabzon fırtınası esecek! Ankara Trabzon Tanıtım Günleri başlıyor

Ankara'da Trabzon fırtınası esecek! Ankara Trabzon Tanıtım Günleri başlıyor

Başkent Ankara'da düzenlenecek olan tanıtım günleri vatandaşların en çok takip ettiği konular arasında yer alıyor. Son olarak kentte Trabzon Tanıtım Günleri'nin düzenleneceği bildirilirken detaylar da merak edildi.

Ankara'da Trabzon fırtınası esecek! Ankara Trabzon Tanıtım Günleri başlıyor - Ülkemizde farklı illerin kültürlerini ve yöresel lezzetlerini tanıtmaya yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ankara'da yapılacak olan tanıtım günleri de büyük bir merakla takip edilirken yapılan son dakika açıklaması ile Ankaralıların gündemi değişti.

Başkent Ankara'da Trabzon fırtınasının eseceği öğrenilirken merak edilenler de arttı. Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, federasyonda düzenlediği basın toplantısında, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Ankara'da tanıtı günlerine imza atılacağı ifade edildi.

ANKARA'DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENECEK

Karadeniz kültürünün yaşatıldığı cemiyetlerin tanışarak kaynaştığı etkinlikleri sıklaştırarak yurdun dört bir yanında gerçekleştirmek üzere tanıtım günleri devam ederken 25 - 28 Nisan'da Altındağ Başkent Millet Bahçesi'nde "Trabzon Tanıtım Günleri" etkinliğinin gerçekleştirileceği bildirildi.

ankarada-trabzon-firtinasi-esecek-ankara-trabzon-tanitim-gunleri-basliyo.jpg

Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği ile de Trabzon'un Başkente tanıtılması ve Ankara'da yaşayan Trabzonlularında memleket hasreti gidermesi sağlanacak. Öte yandan Başkent Millet Bahçesi ise Ankara'nın Altındağ ilçesinde Akköprü metro durağı civarında yer alıyor. Alana metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanıyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.