Ankara Semicenk konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Semicenk konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Başkentte yeni konser programları duyuruldu. Duyurulan konser programları arasında Semicenk'de yer alırken şarkıcının hayranları da konserin detaylarına ulaşmak üzere araştırmalarına başladı.

Ankara Semicenk konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? - Başkent Ankara'da düzenlenen sosyal etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Söz konusu etkinliklerle ilgili olarak detaylar sorgulanmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) konser duyurusu geldi.

ABB tarafından aktarılan bilgiye göre 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kentte Semicenk konserine imza atılacağı öğrenildi. Semicenk hayranları ise konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırma yaparken ''Ankara Semicenk konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Semicenk konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA SEMİCENK KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarla Semicenk konserinin detayları belli oldu. 3 gün boyunca devam edecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna Semicenk'in konserinin de katkı sağlayacağı ifade edilirken ABB'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Değerli sanatçı Semicenk'in muhteşem sahne performansı eşliğinde ATA Mirası Atatürk Orman Çiftliği'nde, hep birlikte yaşamaya VAR MISIN ANKARA?'' denildi. Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenecek olan konserin 21 Nisan 2024 tarihinde saat 20.00'da başlayacağı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2024-04-19-101720.png

ANKARA SEMİCENK KONSERİ BEDAVA MI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikler ile dolu dolu yaşanacak. Bu çerçevede ABB, Semicenk konserinin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca konser alanına da ücretsiz ring seferleri olacağı belirtildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.