Semicenk Ankara'da ücretsiz konser verecek

Semicenk Ankara'da ücretsiz konser verecek

Başkent Ankara'da ücretsiz konser programları duyurulmaya devam ediyor. 23 Nisan haftası kapsamında kentte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konser programlarına yer verilirken sahnede bugün Semicenk'in yer alacağı öğrenildi.

Semicenk Ankara'da ücretsiz konser verecek - Başkent Ankara'da hafta sonu planlarını yapmak isteyenler araştırmalarına başladı. Ankara'da hafta sonu konser keyfinin sürüleceği öğrenilirken vatandaşlar da detayları merak etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacağını duyururken bugün Semicenk konseri ile kulakların pasının silineceği ifade edildi.

Başkent Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikler ile dolu dolu yaşanacak. ABB, 3 gün boyunca sürdüreceği etkinlikler kapsamında Ankaralıları bugün Semicenk ile buluşturacak.

21 NİSAN SEMİCENK KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

ABB tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında ilk olarak Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde sahne alacak.

semicenk.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği’nde Semicenk konserine ev sahipliği yapacağını açıklarken konsere gitmek isteyen vatandaşlar için 16.00 ve 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği’nden karşılıklı ring seferleri düzenleyecek. Öte yandan Başkentli çocuklar 23 Nisan günü saat 13.00’ten 18.00’e kadar Çocuk Şenliğinde bir araya gelecek.

Ankarabulteni.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.