Özgür Özel Kılıçdaroğlu görüşmesinin detayları belli oldu

Özgür Özel Kılıçdaroğlu görüşmesinin detayları belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. görüşmede masaya yatırılan konular merak edilirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den açıklama geldi.

Ankara'nın siyasi gündemi yakından takip ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi. Partinin eski lideri ile bir araya gelen Genel Başkan Özel, merak edilen konulara bir açıklık getirdi.

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu görüşmesi ile ilgili, “O Twitter meselesiyle ilgili ben onu hiç üstüme almamıştım, almamakla da doğru yapmışım. Genel başkanlar her tweeti üstüne almazlar. Dün de kendisinin son derece yapıcı, son derece katkı verici, geleceğe dönük ve ışık tutucu bir yaklaşımı vardı” ifadelerine yer verdi.

''GENEL BAŞKANLA 8,5 YIL ÇOK DEFA YEMEK YEDİK, BU KADAR KEYİFLİ BİR YEMEK HİÇ YEMEMİŞTİK''

Basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özel, Ahlatlıbel’de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmede 31 Mart sonuçlarını ve Erdoğan görüşmesini nasıl değerlendirdikleri ile ilgili soruya, ''Genel Başkanımızla en çok faydalı hem bugüne kadar en rahat ve en keyifli yemeğimizi yedik. İki taraf da kazanan tarafta sonuçta. Tabii ki hem Meclis Başkanı hem de Cumhurbaşkanı'yla yaptığım görüşmeyle ile ilgili kendisine bilgi verdim. Detayların önemli bir kısmını paylaştım. Kendisinin görüşlerini aldım.'' sözleri ille yanıt verdi. Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun son derece yapıcı, katkı verici, geleceğe dönük ve ışık tutucu bir yaklaşımı olduğundan bahseden Başkan Özel, ''Bundan sonra partiyle ilgili, partinin geleceğiyle ilgili, partinin iktidara gelmesiyle ilgili umutlarımız var. Bu konuları konuştuk. Genel Başkanla 8,5 yıl çok defa yemek yedik, bu kadar keyifli bir yemek hiç yememiştik.'' ifadelerine yer verdi. Görüşmeye ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.