Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetine başladı

Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetine başladı

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile ilçede ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşlar için temizlik hizmeti verildiği öğrenildi.

Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetine başladı - Keçiören Belediyesi, yeni yönetimi ile beraber yeni hizmetlerini de duyurmaya başladı. Keçiören Belediyesi ilçede ikamet eden yaşlı ve engelli bireyleri için yeni hizmeti ile ilgili bilgi verirken bu hizmeti de ''Yaşlı Ve Engelliler İçin Evde Temizlik'' adıyla duyurdu.

Keçiören Belediyesinin söz konusu hizmeti hakkında detaylar merak edilirken belediye resmi internet sitesi üzerinden duyuru yaptı. Keçiören Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşların yararlandığı evde temizlik hizmetinin bu kişilerin hayatının kolaylaştırılması amacıyla yapıldığını ifade etti.

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN YAŞLI VE ENGELLİLER İÇİN EVDE TEMİZLİK

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan temizlik ekibi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde dip köşe temizlik yaparak tertemiz bir ortamın oluşmasını sağlıyor.

img-20240420-wa0002.jpg

Temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların belediye ile iletişime geçerek randevu oluşturmaları gerektiği ifade edilirken Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da ''Yaşanabilir bir kent oluşturacağız'' dedi.

img-20240420-wa0004.jpg

Keçiören’i, toplumun her kesimi için yaşanabilir bir kent yapmayı hedeflediklerini kaydeden özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak birçok yeni hizmetin de hayata geçirileceğini belirten Başkan Özarslan, ekiplerin belediyedeki koordinasyon birimince belirlenen gün ve saatte ilgili adreslere giderek temizlik çalışmalarını yaptığını ifade etti.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.