Threads kapanıyor mu, ne zaman kapanacak, tekrardan açılacak mı?

Threads kapanıyor mu, ne zaman kapanacak, tekrardan açılacak mı?

Sosyal medya platformları ile ilgili olarak açıklanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Söz konusu platformları için zaman zaman yasaklama kararı açıklanırken Threads için alınan kapanma kararının detayları sorgulanıyor.

Ülkemizde gelişe teknoloji ile beraber hayatımıza giren uygulamalara olan rağbet devam ediyor. Sosyal medya platformlarının sunduğu imkanlar pek çok birey için dikkat çeken bir hal alırken uygulamaların abone sayıları da artmaya devam ediyor.

Dünyada milyarlarca kullanıcısı bulunan Instagram'ın bir uzantısı olan Threads ile ilgili olarak bir kapanma açıklaması gündeme gelmişti. Uygulamayı kullananlar da ''Threads kapandı mı, neden kapanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme gelmeye devam ederken Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı meraak edilen sorulara yanıt niteliğinde oldu.

THREADS KAPANACAK MI, NE ZAMAN VE NEDEN KAPANIYOR?

Meta, Threads'i Türkiye'de geçici olarak kapatacağını duyurdu. Threads kullanıcıları, uygulamaya girdikten sonra bir uyarı ile karşılaşırken akıllara da çeşitli sorular geldi.

threads-kapaniyor-mu-ne-zaman-kapanacak-tekrardan-acilacak-mi.jpeg

Meta'nın metin tabanlı sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uymak için geçici olarak kapatılacak. Threads uygulamasında kullanıcılara yapılan uyarıda;

"Rekabet Kurumunun kararı nedeniyle, Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılmayacak. Profilin devre dışı bırakılacak fakat bilgilerini indirebilir ve profilini istediğiniz zaman silebilirsin. Türkiye'deki Threads topluluğuna değer veriyoruz ve yakında geri dönmeyi umuyoruz" denildi. Kararın 29 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacağı ifade edildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.