Bakan Yumaklı Şeker Fabrikalarına sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu!

Bakan Yumaklı Şeker Fabrikalarına sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu!

İş arayan vatandaşlar için kamuda işçi alımı duyurusu geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından paylaşılan ilanla beraber yapılacak işçi alımının branş ve kadro dağılımları da belli oldu.

Bakan Yumaklı Şeker Fabrikalarına sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu! - İşsizlik sorunları ile ilgili olarak atılan adımlar yakından takip ediliyor. İşsizlikle mücadele kapsamında yayımlanan her ilan iş arayanlar için yeni bir kapı aralarken bu kez Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan açıklama heyecan yarattı.

Bakan Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikalarına 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. İş arayan vatandaşlar yayımlanan ilanla ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI SREKLİ İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. fabrikalarında istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 390 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. aw184123-01.jpg

Bakan Yumaklı, açıklamasında bir de görsele yer verdi. Görselde işe 390 sürekli işçi alımı ile kadro ve branş dağılımı duyuruldu. Buna göre 18 branşta alım yapılacağı ifade edilirken detayların da ilerleyen günlerde kamuoyuna sunulmasının beklendiği ifade edildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.