CHP Genel Başkanı Özel partisinin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Özel partisinin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere bir çalıştay düzenledi.

CHP Genel Başkanı Özel partisinin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuştu - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından parti genel merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı'nın açılışında partililerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özel, yaptığı konuşmada, seçilmiş belediye başkanları ve il başkanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'nin kazandığı belediyeleri hatırlatarak, CHP'nin toplumun her kesiminden oy alabildiğini söyledi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'DEN YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'nin kazandığı belediyeleri hatırlatarak, CHP'nin toplumun her kesiminden oy alabildiğini söyledi. "Biz bunu bir zafer olarak görmüyoruz. Evet, bir başarıdır, önemli bir başarıdır ama zafer değildir, görevdir. Görev, önümüzdeki ilk seçimlerde parti iktidar olduğunda bu iktidar değiştiğinde ancak zafere dönüşecektir." diyen Genel Başkan Özel, ''Bu baba evinin tapusu bir kişiye kayıtlıdır, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür." diye konuştu.
Özel, "Seçimleri Türkiye ittifakı kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır. Türkiye ittifakının belediye başkanlarına selam olsun." ifadesini kullandı.

chp-genel-baskani-ozel-partisinin-yerel-yonetimler-calistayinda-konust.webp

''YETKİYİ KİMDEN ALDIĞIMIZI BİLİYORUZ''

Tarihin akışını değiştirme fırsatı yakaladıklarını vurgulayan CHP Genel Başkanı Özel, "Yetkiyi kimden aldığımızı biliyoruz. Bir kredi açılmıştır. Açılan kredi tüketelim diye verilmiş bir tüketici kredisi değildir. Açılan kredi düpedüz bir yatırımcı kredisidir. Aynen bir bankanın bir firmaya açtığı yatırımcı kredisi gibi. Yatırım için Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmıştır seçmen. O yüzden dünya üzerinde hiçbir belediye başkanına verilmemiş sorumluluk size verilmiştir sizin sırtınızdadır. Sabah yataktan kalkarken sizden ricam belediyeyi kazanmış muzaffer komutan, tadını çıkarmaya giderek değil, 4 yıl sonraki büyük mücadelenin ilk günlerini yaşayan, enerjisi olan, özgüveni tam ve büyük zafer için şu anda çalışmak zorunda olan neferler olarak kalkın. Ben her sabah yataktan bu niyetle kalkıyorum." diye konuştu. Başlarının üzerindeki yüzde 25'lik cam tavanı "tuzla buz" ettiklerini vurgulayan Özel, artık Türkiye nüfusunun yüzde 65'ine 408 CHP'li belediye başkanının hizmet edeceğini söyledi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.