Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Sinan Ogan ile görüşecek!

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Sinan Ogan ile görüşecek!

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi sonrası seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte üçüncü çıkan aday Sinan Ogan ile Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcıları görüşme gerçekleştirecek.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçiminde sonuçların açıklanması ile birlikte seçimin ikinci tura kalacağı kesinleşti. İkinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan aldığı %49.5'lik oy ile ilk turu birinci olarak bitirdi. Birinci olarak bitirmesine rağmen Recep Tayyip Erdoğan oyların %50+1 oy alamadığı için seçim ikinci tura kaldı. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise aldığı %44.87 oy oranı ile ikinci tura kalan diğer isim oldu. Sinan Ogan ise aldığı %5.17'lik oy oranıyla üçüncü olarak tamamladı.mf4jucekne2iudnut0vevg.webp

Seçimin ikinci tura kalması ile birlikte gözler üçüncü olan aday Sinan Ogan'a çevrildi. Aldığı oy oranı ile dikkat çeken Ogan %5.17 ile ilk turu tamamlamıştı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüştürme gerçekleştirecek. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu edinilen bilgiye göre Sinan Ogan ile görüşeceği bilgileri edinildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.