Fahiş yemeğe boykot çağrısı yapıldı!

Fahiş yemeğe boykot çağrısı yapıldı!

Türkiye'de artan maliyetler ve yüksek enflasyon nedeniyle zamlar duyurulmaya devam ediyor. En çok da gıda zamları bütçeler zorlarken kafe ve restoranlardaki fiyat yükselişleri gündem oluyor. Son olarak sosyal medya platformlarında boykot çağrısı geldi.

Türkiye'de artan fiyatlar iğneden ipliğe hemen her kalemi etkilemeye devam ediyor. Zamlar bütçe dengelerini zorlarken gıda fiyatlarındaki artışlar da gündem olmaya devam ediyor. Gıda fiyatlarında yaşanan yükselişler fahiş rakamlara ulaşırken duruma tepki gösteren vatandaşlar da sosyal medya hesapları üzerinden boykot çağrısında bulundu.

Sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden yapılan açıklama kapsamında ''20 - 21 Nisan Cumartesi Pazar, Cafe ve Restoranlara Gitmiyoruz: Fırsatçılığa Karşı Birlik Olalım!" Fahiş fiyatları durdurmak için hepimizi bir araya gelmeye davet ediyoruz.'' denildi.

FAHİŞ FİYAT BOTKOT ÇAĞRISI

Hafta sonlarını kapsayan tarihlerde boykot için çağrı yapılırken ''Bu hafta sonu, toplum olarak harekete geçiyoruz ve cafe ve restoranları boykot ediyoruz. Kararımızı çoğunlukla aldık çünkü artık bu fahiş fiyatlara boyun eğmek istemiyoruz. Birlikte, bu haksızlığa son vermek için güçlü bir ses oluşturabiliriz. Sizin de desteğinizi bekliyoruz!

boykot.jpg

20 - 21 Nisan'da, kendi yemeklerimizi hazırlayarak veya yerel esnafımızın daha adil fiyatlar sunan alternatiflerini tercih ederek fark yaratabiliriz. Bu, fahiş yemek fiyatlarına karşı bir duruş sergilemenin güçlü bir yoludur. Unutmayın, her bireyin sesi önemlidir ve bir araya geldiğimizde güçlüyüz!'' denildi. Söz konusu boykot çağrısının nasıl bir yanıt bulacağı merak edilirken belirtilen tarihler takip edilecek.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.