Millet İttifakı ikinci tur için masada!

Millet İttifakı ikinci tur için masada!

Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte Millet ittifakı yol haritası belirlemek için toplandı.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının kesinleşmesiyle birlikte Millet İttifak'ı Cumhurbaşkanı adayı aldığı %44.89'luk oy oranıyla ikinci tura kaldı. İkinci tur öncesi Millet İttifakının nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Millet ittifakı yeni bir yol haritası ve ikinci tur ile alakalı görüşmek için tekrar toplandı.

altili-masa-aday-icin-calismalara-hiz-verildi-1129072-5.jpg

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, saat 15:00’den itibaren partinin genel merkezine gelmeye başladı. Toplantı saat 16:00 sularında başladı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk turda neden kazanamadığı ve ikinci turda yapılacak adımları belirlemek amacıyla toplanan Millet İttifakının kararları ve yol haritası merak ediliyor.

8e39130d-62d0-4192-ad8b-ba86d115957f.jpg

Toplantıda, 14 Mayıs seçimlerinin sonuçları ile 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için yürütülecek kampanya çalışmaları masaya yatırılacak. Seçim güvenliği ve halkın istekleri ile ilgili konularında konuşulacağı toplantı başladı. Toplantıda aday Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi tek tek gezmesi ve bütün seçmene ulaştırılması kararı bekleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazandıracak denklemlerden birisi de Sinan Ogan. Sinan Ogan'ı aralarına katmak isteyen Millet İttifakı bugün toplantı sonucunda kararını verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.