Nisan 2024 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Nisan 2024 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Bakanlar Kurulu Kabine toplantısının tarihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Kabine toplantısının ana gündem maddeleri de merak edilmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabinenin bir araya geleceği belli oldu.

Bakanlar Kurulu her ay düzenli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle uzun bir süredir yapılmayan Kabine Toplantısı için araştırmalar başladı. Kabine toplantısı kararları kamuoyu için büyük bir önem taşırken vatandaşlar da ''Nisan 2024 Kabine toplantısı ne zaman?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

31 Mart seçimlerinin ardından Kabine ilk kez nisan ayında toplanacak. Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek olan toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon, fahiş fiyat artışları, Orta Vadeli Plan (OVP) gibi gündem maddeleri yer alacak.

NİSAN 2024 KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Kabine toplantısı, yerel seçimin ardından ilk kez toplanıyor. 2024 yılının 4'üncü Kabine Toplantısı 16 Nisan Salı günü yani bugün gerçekleştirilecek. Beştepe'de gerçekleştirilecek olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı yoğun bir gündem ile toplanacak. Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısının Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek olan toplantının 15.00'da başlaması bekleniyor.

nisan-2024-kabine-toplantisi-ne-zaman-saat-kacta-yapilacak.jpeg

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

Kabine Toplantısı gündem maddeleri arasında Terörle Mücadele, Orta Doğu'da yükselen tansiyon, Orta Vadeli Program, Enflasyon, Fahiş fiyat artışları ve Öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Ayrıca uygulanan ekonomi programındaki son durumun değerlendirilerek ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kameralar karşısına geçmesi bekleniyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.