Öğretmen atama takvimi, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?

Öğretmen atama takvimi, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?

2024 Öğretmen atamaları için gözler atama takvimine çevrildi. Kabine Toplantısı'nda konuya ilişkin bir açıklama yapılıp yapılmadığı merak edilirken 2024 yılı atamaları için kadro ve branş dağılımı da araştırma konusu oldu.

Atama haberleri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Son dönemde seçimler öncesi verilen öğretmen ataması sözü ile ilgili olarak araştırmalar da devam ediyor. Öğretmen atamalarının ne zaman, hangi branş ve kadrolarda yapılacağı merak edilirken adaylar da merak ettikleri sorulara yanıt aramaya devam ediyor. 16 Nisan Salı günü yapılan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısında atamalara ilişkin bir açıklama gelip gelmediğini öğrenmek isteyen adaylar ise ''Öğretmen atama takvimi, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

2024 öğretmen atamaları için gözler atama takvimine çevrilirken bir yandan da Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) gelecek açıklama bekleniyor. Atama bekleyen öğretmen adayları ''2024 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Kadro ve Branş dağılımı belli oldu mu?'' sorularını bir kez daha sorarken konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ AÇIKLANDI MI?

2024 Öğretmen atama takvimi henüz açıklanmadı. Kabine Toplantısı'nda konuya ilişkin bir değerlendirme yapılması beklenirken toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

ogretmen-atama-takvimi-kadro-ve-brans-dagilimi-belli-oldu-mu.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" dedi.

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI KONTENJAN VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

2024 MEB atama takviminin açıklanmasının ardından kontenjan ve branş dağılımının açıklanması bekleniyor. Henüz bir açıklama bulunmazken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama bekleniyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.