TCDD duyurdu Ankara-Tatvan turistik tren seferleri başlıyor

TCDD duyurdu Ankara-Tatvan turistik tren seferleri başlıyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yapmış olduğu resmi duyuru ile Ankaralılara güzel haberi verdi. Ankara - Tatvan turistik tren biletleri satışa çıktı fiyatı belli oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yapmış olduğu yatırımlarla yeni hatları hizmete açmaya devam ederken turistik seferlere de ağırlık vermişti. Bu kapsamda yeni bir hattın daha açılış müjdesini veren TCDD Ankara - Tatvan arasında turistik seferlerin başlayacağını ilan etti.

TCDD resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında Ankara - Tatvan arası turistik tren seferleri için bireysel bilet satışlarına başlayacağını duyurdu. Ankara'nın yeni turistik tren seferi için ilk sefer ise 17 Nisan tarihinde yapılacak.

ANKARA-TATVAN TURİSTİK SEFERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ankara'dan yola çıkarak Tatvan'a varacak olan turistik tren seferi 17 Nisan tarihinde başlayacak ve 12 Haziran tarihine kadar ulaşım hizmeti vermeye devam edecek. Tren her Çarşamba günü Ankara Garından 15:55'te kalkacak. Tren turistik sefer düzenlediği için Elazığ'da 4 saatlik bir mola verecek ve burada yolcuların garda inerek şehri gezmesine olanak sağlanacak.

19 Nisan - 14 Haziran tarihleri arasında ise her Cuma günü saat 06:35'de başlayacak şekilde Tatvan-Ankara seferleri düzenlenecek. Tren ilk molasını Palu'da verecek. Ardından Elazığ ve Kayseri'de 3 ila 4 saat arasında değişen sürelerde mola vererek 17:11 sularında Ankara'ya varacak.

ankara-tatvan.jpg

VAN GÖLÜ EKSPRESİ TURİSTİK ANKARA - TATVAN TREN BİLETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Turistik Van Gölü ekspresi ile Ankaralılar yeni bir gezi rotası daha edinmiş oldu. Ankara - Tatvan arası turistik tren hizmeti için iki kişilik yataklı kabinin toplam fiyatı 9 bin 900 TL olarak belirlendi. Kişi başı bilet fiyatı ise 4 bin 500 TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.