BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

BİLSEM'de eğitim görmek üzere sınava katılım sağlayan adayların sınav sonuçlarına ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilirken nereden öğrenileceği de araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), örgün eğitim kurumlarına devam eden, görsel sanatlar ya da müzik alanında özel yetenekli olduğu uzmanlar tarafından anlaşılan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak için eğitim vermeye devam ediyor. BİLSEM'de eğitim almak üzere öğrenciler de sınava tabii tutuluyor.

Bilim ve Sanat Merkezi sınavı, ilkokul 1, 2 ve 3'üncü sınıflar için düzenlenirken 2024 BİLSEM takvimine göre sınav tamamlandı. Sınava katılım sağlayan adaylar da ''2024 BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM ön değerlendirme sonuç tarihi nedir?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

2024 BİLSEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

BİLSEM'de 10 Şubat - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında öğrenciler yetenek alanlarına göre ön değerlendirmeye alındı. Ön değerlendirme sonuçları ise 18 Nisan günü adaylarla paylaşılacak.

bilsem-sinav-sonuclari-aciklandi-mi-ne-zaman-aciklanacak.webp

BİLSEM takvimine göre 15 Mayıs tarihinde bireysel değerlendirme uygulamalarına alınacak öğrencilerin giriş belgeleri e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayımlanacak. 26 Mayıs - 26 Temmuz 2024 tarih arasında bireysel değerlendirme sınavları yapılacak. 31 Temmuz'da kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecek. MEB üzerinden sınav sonuçlarına erişim sağlanabilecek.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.