2023 Çankaya Belediyesi iftar çadırı nerede kurulacak?

2023 Çankaya Belediyesi iftar çadırı nerede kurulacak?

2023 Çankaya Belediyesi iftar çadırı bu sene üç farklı noktada kurulacak. Kalabalık akşam sofralarının olacağı iftar çadırları için Çankaya Belediyesi hazırlıkları tamamladı.

Paylaşmanın öneminin vurgulandığı Ramazan ayı bu sene de gelirken birçok kişi oruçlarını tutmaya hazırlanıyor. Kalabalık iftar sofralarının bu sene de kurulacağı Ramazan ayında pek çok kişi '2023 Ankara iftar çadırı nerelerde kurulacak?' sorusunun yanıtını aratmaya devam ediyor. Milyonlarca Ankaralı iftar çadırlarının nerede kurulacağını araştırmaya devam ederken ilk açıklama Çankaya Belediyesi'nden geldi.

Çankaya Belediyesi bu Ramazan'da da kalabalık iftar sofralarını kuruyor olacak. Üç farklı alana iftar çadırı kuracak olan Çankaya Belediyesi ayrıca depremzede vatandaşlar içinde deprem bölgesinde iftar çadırı faaliyetine geçti. Peki Çankaya iftar çadırı nerede, nasıl gidilir?

ÇANKAYA İFTAR ÇADIRI NEREDE KURULACAK?

Çankaya Belediyesi internet sitesi üzerinden iftar çadırlarını nereye kuracağını açıkladı. 2023 Çankaya Belediyesi iftar çadırı bu sene 3 farklı noktada binlerce kişinin aynı anda iftar yapmasına ön ayak olacak. 2023 Çankaya iftar çadırları bu sene Cebeci, Türközü ve Yakup Abdal’da kurulacak.

13-1-18-iftar29042019a.jpg

Çankaya Belediyesi tarafından kurulacak olan Çankaya belediyesi 2023 iftar çadırı adresleri şu şekilde yer aldı;

  • Cebeci - Kutlugün Sok. Cebeci Camii önü
  • Türközü - Metin Oktay Mah. 196. Sok. Metin Oktay Ortaokulu yanı
  • Yakup Abdal - Yakup Abdal Mah. Aziz Altınpınar Camii yanı No:943

ÇANKAYA BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI ADRESLERİ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen vatandaşların iyi günde de kötü günde de yanlarında olacaklarını belirtirken açıklamasında Çankaya'da üç farklı noktada iftar çadırı kurulacağını belirterek şunları söyledi;

“Vatandaşımızın iyi gününde de zor gününde de yanında olmak insani görevimizdir. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz, büyük bir felaket yaşadık. Yaşadığımız bu deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızı harekete geçirdik. Depremi yaşadığımız günden itibaren büyük bir dayanışma gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Ramazan ayında da halkımızın yanında birlik ve beraberlik içinde olacağız. Çankaya’da üç noktada iftar çadırı kuruyoruz. Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta da depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağız. Kahramanmaraş’a kuracağımız bin 500 kişilik iftar çadırımızda vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Dileğim ülkemizde dirliğin, birliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın artarak sürmesidir. Halkımızı sofralarımızda misafir etmekten mutluluk duyacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşayacağımız nice Ramazanlar diliyorum”

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.