2023 Sincan Belediyesi iftar çadırı nereye kuruldu, kurulacak?

2023 Sincan Belediyesi iftar çadırı nereye kuruldu, kurulacak?

Sincan Belediyesi mübarek aya pek çok destek sağlayarak giriş yaparken aynı zamanda iftar çadırlarını nereye kuracağı da merak konusu oldu.

Ramazan ayının gelmesinin ardından birçok kişi iftar çadırları hakkında araştırma yapmaya devam ediyor. 81 ilde birçok belediye tarafından Ramazan çadırı kurulurken Sincan Belediyesi iftar çadırlar merak edildi. Peki Sincan Belediyesi 2023 iftar çadırları nereye kuruldu?

Ramazan ayına özel Sincan Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar devam ederken sosyal destekten yararlanan ailelere 1000 TL ve bunun yanı sıra gıda kolisi yardımı sağlandı. Sincan Belediyesi mübarek aya pek çok destek sağlayarak giriş yaparken aynı zamanda iftar çadırlarını nereye kuracağı da merak konusu oldu. 2023 Sincan belediyesi iftar çadırı nereye kurulacak? Sincan belediyesi iftar çadırı...

SİNCAN İFTAR ÇADIRLARI NEREDE?

sincan-belediyesiden-ramazan-ayinda-67-bin-kisilik-iftar.jpg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklamada Ramazan ayı için Sincan Belediyesi'nin 6 farklı noktaya iftar çadırı kurduğu açıklandı. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da birçok noktaya iftar çadırı kuran Sincan Belediyesi iftar çadırlarının nereye kurulduğu Sincan'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak edildi.

2023 SİNCAN BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI

''Sincan Belediyesi iftar çadırları nereye kuruldu?'' sorusu sık sık aratılırken Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada iftar çadırlarının adresleri şu şekilde yer aldı;

  • Lale Meydanı
  • Fatih Çarşamba Pazarı
  • Ortapınar TOKİ
  • Yenikent ek bina yanı
  • Evliya Çelebi Konağı Yanı
  • Temelli TOKİ

Ramazan ayında 6 farklı noktaya iftar çadırı kuracak olan Sincan Belediyesi öğrencileri unutmadı. Millet Kıraathanelerinde 24 saat açık olacak şekilde iftar ve sahur ikramlarını öğrencilere sundu.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.