ABB'nin emekli lokalleri 4 bölgede hizmet veriyor

ABB'nin emekli lokalleri 4 bölgede hizmet veriyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insanı hayatın içine katan çalışmaları ve projeleriyle kent halkına hizmet etmeye devam ediyor. Belediye her yaş grubu için farklı etkinlikleri ile gündem olurken emekliler lokalleriyle de vatandaşlara hizmet veriyor.

ABB'nin emekli lokalleri 4 bölgede hizmet veriyor! - Başkent Ankara'da birbirinden farklı hizmetler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'da belediyeler tarafından yapılan etkinlikler ve sosyal hizmetler merak konusu olmaya devam ederken bir yeni açıklamada Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) geldi. ABB tarafından hayata geçirilen emekliler lokalleri vatandaşın ilgi odağı olmaya devam ediyor.

55 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerinin artırılması ve sosyal açıdan desteklenmesine katkı sağlamak amacıyla ABB'nin hizmete açtığı merkezler ilgi görmeye devam ederken bu merkezler de tek tek sıralandı.

toy-5462.jpg

YENİ AÇILAN EMEKLİ LOKALLERİ VE ETKİNLİK MERKEZLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Emeklilerin yaşam kalitesinin artırılması ve sosyal açıdan desteklenmesi amacıyla ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermeye başlayan;

‘Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi ve Emekli Meclisi,

Batıkent Emekliler Lokali,

Demetevler Emekliler Lokali ve Öveçler Emekliler Etkinlik Merkezi bölge sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

toy-5479.jpg

Yeni açılan Emekli Lokallerinden hizmet almaya başlayan vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.