Altındağ Belediyesi Beşikkaya semt pazarını hizmete açtı

Altındağ Belediyesi Beşikkaya semt pazarını hizmete açtı

Beşikkaya Mahallesi'nin en önemli ihtiyaçlarından birisi semt pazarı olurken bununla ilgili harekete geçen Altındağ Belediyesi Beşikkaya semt pazarını tamamladı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir semt pazarı daha vatandaşların hizmetine açıldı. Altındağ Belediyesi tarafından Altındağ'da yaşayan vatandaşların hizmetine açılan Beşikkaya semt pazarı bugün itibariyle faaliyete geçti. Beşikkaya Mahallesi'nde yaşayan birçok kişinin heyecanla beklediği Beşikkaya Semt Pazarı açıldı.

Beşikkaya Mahallesi'nin en önemli ihtiyaçlarından birisi semt pazarı olurken bununla ilgili harekete geçen Altındağ Belediyesi Beşikkaya semt pazarını tamamladı. Bugün itibariyle hizmete giren Beşikkaya semt pazarı vatandaşların hizmetine açılırken mahallelinin büyük bir ihtiyacı daha giderilmiş oldu.

BEŞİKKAYA SEMT PAZARI KURULDU!

attachment-22946-3-ed4c9e14c37be1a1e5e8b4da12739d44-1679728753.jpeg

Beşikkaya semt pazarı Beşikkaya Mahallesi 1978’inci caddede, Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi yanında açılırken Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ''hayırlı olsun'' dedi. Altındağ'da nüfus her geçen gün artmaya devam ederken Başkan Balcı “Kapalı semt pazarları mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı… Beşikkaya Mahallemizde, çok merkezi bir alanda, Aile Sağlığı Merkezi’nin hemen yanında yapımını tamamladığımız semt pazarı, herkesin rahatlıkla faydalanacağı ve kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada… Huzurlu, rahat ve konforlu alışverişin adresi olan yeni semt pazarımız Perşembe günleri hizmet verecek. Tüm mahalle sakinlerimize ve pazar esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı satışlar diliyorum” dedi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.