Altındağ Belediyesi depremzede öğrencileri unutmadı

Altındağ Belediyesi depremzede öğrencileri unutmadı

81 ilde tüm il ve ilçe belediyeleri olmak üzere vatandaşlar da deprem bölgesine destek vermeye devam ederken bir destekte Altındağ Belediyesi'nden öğrencilere geldi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olurken deprem bölgesinde verilen mücadele hala devam ediyor. 81 ilde tüm il ve ilçe belediyeleri olmak üzere vatandaşlar da deprem bölgesine destek vermeye devam ederken bir destekte Altındağ Belediyesi'nden öğrencilere geldi.

Deprem bölgesinde desteklerini ilk günden bu yana devam ettiren Altındağ Belediyesi depremin etkilediği illerden birisi olan Osmaniye'de eğitim görmekte olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine kitap desteğinde bulundu.

OSMANİYE'DE ÇOCUKLARA KİTAP SEVİNCİ!

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremin vurduğu illerden birisi de Osmaniye olurken Osmaniye'de 8. ve 12. sınıf öğrencilerine sınava hazırlık kitapları verildi. Osmaniye'de bu sene lise sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine LGS, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ise TYT kitabı hediye edildi.

tytlgs1.jpeg

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı kitap dağıtımını Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi. Balcı açıklamasında şunları kaydetti;

''Altındağlı çocuklarımız için ne yapıyorsak Osmaniyeli çocuklarımıza da aynısını yapıyoruz. Sınava girecek tüm çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyoruz''

attachment-22995-1-4593a01a381cf26073e962571b53e070-1679987535.jpg

Gelecek kaygısını en çok yaşayanların deprem bölgesindeki çocuklar olduğuna değinen Balcı ''Depremin acısını derinden yaşayan ve belki de gelecek kaygısını en çok hissedenler deprem bölgesinde sınavlara hazırlanmak zorunda kalan evlatlarımız. Yaşadıkları stresi biraz da olsa unutup, sınavlarına hazırlanmak ve ders çalışmak zorundalar. Onların sınav stresine bir nebze de olsa ilaç olabildiysek ne mutlu bize. Öğrencilerimiz yeter ki derslerine çalışsın, hedeflerinden uzaklaşmasın. Biz daima yanlarındayız'' dedi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.