Altındağ Belediyesi ekipleri kar nöbetine çıktı

Altındağ Belediyesi ekipleri kar nöbetine çıktı

Ankaralı vatandaşlar güneşli günleri iple çekerken Mart ayı son kez kapıdan baktırdı. Kar yağışı nedeniyle ortaya güzel pek çok manzara çıkarken Ankara'da belediyeler kara karşı önlem aldı.

Milyonlarca Ankaralı Nisan ayını iple çekerken bugün Ankara kara uyandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara için kar uyarısı yapılırken geçtiğimiz gün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış bu sabah yerini kara bıraktı.

Ankaralı vatandaşlar güneşli günleri iple çekerken Mart ayı son kez kapıdan baktırdı. Kar yağışı nedeniyle ortaya güzel pek çok manzara çıkarken Ankara'da belediyeler kara karşı önlem aldı. Altındağ Belediyesi ekipleri de kar için nöbete geçti. Ekipler araçlarla yollarda çalışmalara başlarken ulaşımın kolay sağlanabilmesi ve yağan kar nedeniyle hayatın durmaması için çalışmalar başlatıldı.

screenshot-2023-03-29t112202-342.png

Altındağ Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla ekiplerin kar nöbetine geçtiği duyuruldu. Kar için ekipler araçlarla yollarda çalışmalarını yaparken olası bir yol kapanması durumu için ekipler nöbete durdu.

Bu sabah başlayan kar yağışı nedeniyle Ankara'da gerekli önlemler alınmaya devam ediyor. Ankara'nın Altındağ ilçesinde kar yağışı nedeniyle herhangi bir zorluğun yaşanmaması adına önlemler alınırken ekipler teyakkuza geçti. Altındağ Belediyesi çalışmalarından görüntüler şu şekilde;

screenshot-2023-03-29t112401-607.pngscreenshot-2023-03-29t112337-896.png

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.