Altındağ Belediyesi'nden deprem bölgesinde temizlik hizmeti!

Altındağ Belediyesi'nden deprem bölgesinde temizlik hizmeti!

Altındağ Belediyesi tarafından bir yandan bölgede temizlik çalışmaları yapılmaya devam ederken bölgede çalışan belediye ekipleri depremzedelerin sağlığını korumak amacıyla seferber oldu.

Altındağ Belediyesi deprem bölgesinde hizmetlerini sağlamaya devam ederken bu defa deprem bölgesinde temizlik ihtiyacını karşılamaya başladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ilk gününden bu yana desteklerini vermeye devam eden Altındağ Belediyesi tarafından deprem bölgesinin başında gelen Hatay ve Osmaniye'de çalışmalar sürdürülmeye devam ediyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE

Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan korkutucu depremin ardından Türkiye'de yaralar hala sarılmaya çalışılırken 81 ilde tüm belediyeler deprem bölgesinde sağlanacak her türlü faaliyet için seferber oldu. Altındağ Belediyesi tarafından bir yandan bölgede temizlik çalışmaları yapılmaya devam ederken bölgede çalışan belediye ekipleri depremzedelerin sağlığını korumak amacıyla seferber oldu.

attachment-82512-6-91a382f15b2b42cf8eba6138b1346d1d-1675839282.jpeg

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı açıklamasında ekiplerin enkaz yıkımı oldukça temizleme çalışmalarına devam ettiklerini bildirerek ''Bölgede ekiplerimiz ağır hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirirken bir yandan da enkazları kaldırmaya devam ediyoruz. Ancak bölgede dikkat edilmesi gereken en önemli konu, temizlik...

Salgın hastalık riskine karşı çöplerin hızla toplanması ve uzaklaştırılması gerekiyor. Ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Depremzede vatandaşlarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz'' dedi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.