Altındağ Belediyesi'nden depremzedelere Ramazan sofrası!

Altındağ Belediyesi'nden depremzedelere Ramazan sofrası!

Altındağ Belediyesi depremzedelere aşevi ile Ramazan'da yemek sağlayacak. İftar ve sahur vakitleri Osmaniye'deki depremzedeler için aşevinde yer alacak.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından çevre 10 ilde gerçekleşen büyük yıkım vatandaşların sevdiklerini ve evlerini kaybetmesine neden olmuştu. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremin üzerinden 1 aydan fazla süre geçerken bölgede konteynır ve çadırda kalan vatandaşlara destek sağlanmaya devam ediyor.

Meydana gelen deprem birçok şeyi alıp götürürken vatandaşlar özellikle de barınma ve beslenme noktasında zorluk çekmişti. Barınma amaçlı AFAD ve Kızılay çadırları devreye girerken aynı zamanda konteynırlar kuruldu.

DEPREMZEDELERE AŞEVİ

Ramazan aylarının yaklaşmasıyla birlikte Altındağ Belediyesi tarafından depremzedelerin yüzünü güldürecek bir duyuru yapıldı. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre Osmaniye'de ki depremzedeler için hem iftar hem de sahur sofraları kurulacak.

Osmaniye'de bulunan Altındağ Belediyesi aşevi, iftar ve sahurda depremzedelerin hizmetinde olacak. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüz binlerce kişiye ulaştı. Kardeşlerimizi ramazan ayında da yalnız bırakmayacağız. Ramazan sofrasında da biriz, beraberiz. Depremzede vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofrasında ekmeğimizi bölüşecek, hep birlikte dua edeceğiz inşallah. Şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum."

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.