Altındağlı Judocuların mutlu günü!

Altındağlı Judocuların mutlu günü!

Altındağlı genç Judocuların mutlu günü. Genç sporcular kurs dönemini başarıyla tamamlayarak kuşaklarını bağladı.

Altındağ Belediyesi tarafından açılan Judo kursunu başarı ile tamamlayan gençler kuşaklarını bağladı. Altındağ belediyesinin desteği ile gençleri spor ile buluşturmak ve gençlerin sosyalleştirmesini amaçlayan etkinlikler ile her zaman gündemde olan Altındağ Belediyesi yapılan Judo kursunu başarı ile tamamlayan gençler kuşaklarını bağladı. Sporcuların kuşak ve sertifika sevinçleri görülmeye değer.ekran-goruntusu-2023-05-03-105618.jpg

Altındağ: Şampiyonların adresi

Etkinliğe katılan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, genç sporcuların her daim arkasında bulunduklarını söyleyerek sporcuları tebrik etti.

Balcı "Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni şampiyonların adresi olacağına inancımız tamdı. Bu düşüncemizi de her yerde, sık sık dile getirdik. Artık görüyoruz ki, spor tesislerimiz amacına ulaşmış, çok şükür ki, hayallerimiz gerçeğe dönüşmüş. Altındağ'da çok kısa sürede yüzlerce başarılı sporcu, genç ve azimli judocular yetiştirmişiz" dedi.

thumbs-b-c-9244d3a20e0b1d3b6a64f414fa8a060a.jpg

Başkan Balcı yeni spor merkezleri inşa etmeye, gençleri sporun her türlüsüne teşvik etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.