Ankara Mamak'taki çatı yangını hasara neden oldu

Ankara Mamak'taki çatı yangını hasara neden oldu

Başkent Ankara'dan gelen bir son dakika haberi ile Mamak'ta 4 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktığı öğrenildi. Söz konusu yangına dair detaylar merak edilirken yangının hasara neden olduğu ifade edildi.

Ankara Mamak'taki çatı yangını hasara neden oldu - Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Söz konusu olaylara basına yansımaya devam ederken son dönemde yangın haberlerinde yeniden bir artış yaşandı.

Son olarak basına yansıyan bir habere göre Ankara'nın Mamak ilçesinde 4 katlı bir binanın çatısının yandığı ifade edildi. Mamak'ta çıkan çatı yangınına ilişkin detaylar da merak konusu oldu.

ANKARA MAMAK'TA BİNANIN ÇATISI YANDI

Ankara'nın Mamak ilçesinden bir son dakika haberi geldi. İlçeye bağlı Balkiraz Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi'ndeki bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığı aktarıldı. Çıkan yangın büyük paniğin yaşanmasına neden olurken durum hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi.

ekran-goruntusu-2024-04-18-135517.png

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken yangın, itfaiye görevlilerince kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Binanın çatısında hasara yol açan yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri yangınla ilgili incelemelerine devam ederken çıkan yangında kimsenin yaralanmaması ise teselli oldu.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.