Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, seferler neden gecikti?

Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, seferler neden gecikti?

Başkent Ankara'da her gün binlerce vatandaşın kullandığı metro ile ilgili olarak bir takım sorular gündeme geldi. Sincan ilçesinde bulunan duraklarda sefer gecikmeleri olduğu ifade edilirken vatandaşlar da sorunun ne zaman çözüleceğini merak ediyor.

Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, seferler neden gecikti? - Şehir içi ulaşımda sıklıkla tercih edilen metro, her gün binlerce vatandaşa ulaşım imkanı sunuyor. Ankara'da özellikle trafik sorunu olmaması nedeniyle tercih edilen metro, zaman zaman bazı ulaşım aksaklıkları ile de gündeme gelebiliyor.

OSB - Törekent Metro hattında seferlerine devam eden metroda bir ulaşım sıkıntısı gündeme geldi. Vatandaşlar ''Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, seferler neden gecikti?'' sorularını gündeme taşırken detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.

ankara-metrosu-neden-calismiyor-ne-zaman-calisacak-seferler-neden-gecikti.webp

Sincan ilçesinde yer alan OSB - Törekent, GOP, Fatih ve Harikalar Diyarı duraklarında bekleyenler seferlerde gecikme olduğuna ilişkin sosyal medya hesaplarından bilgi verirken sorunun kaynağı da merak ediliyor.

METRO NEDEN ÇALIŞMIYOR, NE ZAMAN ÇALIŞACAK, SEFERLER NEDEN GECİKTİ?

Ankara'da M3 Sincan Metro hattında yaşanan sefer gecikmesi nedeniyle yaklaşık 20 dakikadır metro beklediklerini ifade eden vatandaşlar ise soruna ilişkin açıklama beklediklerini kaydetti. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Arıza halinin uzaması halinde vatandaşların mağdur olmaması için bilgiler verilerek ring seferi için duyuru yapılması bekleniyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.