Ankara Sincan’da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı

Ankara Sincan’da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan trafik kazaları basına yansımaya devam ederken son olarak Sincan'da zincirleme kaza yaşandığı öğrenildi.

Ankara Sincan’da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı - Trafik kazalarının önüne geçilmesi için hazırlanan trafik kurallarına uyulması gerekiyor. Trafik kurallarının göz ardı edildiği durumlar trafik kazalarını da beraberinde getirirken son olarak Başkent Ankara'dan bir kaza haberi geldi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde alkollü sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

ANKARA’DA 3 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI

Olay dün akşam saatlerinde Sincan ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

aw185446-03.jpg

Edinilen bilgilere göre alkollü olduğu öğrenilen M. Y. adlı şahsın kontrolündeki otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Ö. B. C. idaresindeki otomobile çarptı.

aw185446-01.jpg

Çarpmanın etkisi ile savrulan araç, sürücülüğünü B. M.’nin yaptığı ticari taksiye çarparak durabildi. Kaza sonucu 3 kişi yaralanırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.