Bilimin kalbi Altındağ Belediyesi'nden Bilim Merkezi

Bilimin kalbi Altındağ Belediyesi'nden Bilim Merkezi

Ankara için önemli olan Bilim Merkezi Başkent Millet Bahçesi'ne yapılacak.

Altındağ Belediyesi bilimin önceliği olarak tanınan belediyeler arasında yer alırken şimdi yeni bir proje için kollarını sıvadı. Başkent Millet Bahçesi'ne yapılacak olan Ankara Bilim Merkezi ile bilimin kalbi olmaya hazırlanan Altındağ Belediyesi hazırlıkları başlatarak düğmeye bastı.

Ankara'nın en büyük bilim merkezli olacak olan Ankara Bilim Merkezi inşası için hazırlıklar başlarken Altındağ'a yapılacak olan bilim merkezli şimdiden gözde olmuş durumda. Bilim Merkezi'nin yapım süreci başlarken Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı yapılacak olan Bilim Merkezi'nin sadece Altındağ için değil tüm Ankara için büyük bir kazanç olacağını belirtti.

BİLİM MERKEZİ YAPILACAK!

ankara-bilim-merkezi-iha-2014632-2.jpg

Belediye Başkanı Asım Balcı “Bize bu merkezi hayata geçirmek konusunda büyük destek veren, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkent Millet Bahçesi'ne yapılacak olan Bilim Merkezi projesinin Ankara için oldukça önemli olduğunu belirten Asım Balcı “Bilim Merkezimiz Başkent Millet Bahçesi’nin değerine değer katacak. Ankara için çok önemli ve çok da gerekli bir proje. Bu merkez sayesinde bilim ve teknolojide farkındalık oluşturmayı ve bu farkındalığın yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Merkezin içerisinde sergi salonları, derslikler, planetaryum ve dene-yap atölyeleri gibi çok işlevsel alanlar bulunacak. Merkezimizi hızla tamamlayıp başkent Ankara’nın hizmetine çok yakında sunacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.