Çankaya Belediyesi 23 Nisan kutlama programı açıklandı!

Çankaya Belediyesi 23 Nisan kutlama programı açıklandı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yapılan program takvimleri vatandaşlarla paylaşılmaya devam ederken son olarak Çankaya Belediyesinden açıklama geldi.

Başkent Ankara'da 23 Nisan coşkusunu yaşamak isteyenler şimdiden etkinlik programlarını takip etmeye başladı. Ankara'da belediyeler etkinlik programlarını duyurmaya devam ederken dolu dolu bir program takvimi duyurusu ile vatandaşın karşısına çıkan Çankaya Belediyesinden de davet geldi.

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta boyunca konser, sergi, etkinlik ve şenliklerle kutlayacaklarını duyurdu. İlçenin dört bir yanını bayraklarla süsleyecek Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu yıl 13'üncüsünü gerçekleştireceği "1000 Çocuk Korosu 23 Nisan Konseri" Anıtkabir’in yanı başında bulunan Anıtpark’ta gerçekleşecek.

ULUSAL EGEMENLİĞİN 104. YILI ÇANKAYA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK

20 Nisan Cumartesi saat 16.00’da Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu, Gordion String Quartet eşliğinde Muammer Sun çocuk şarkılarını Kuğulupark’ta seslendirecek.

Büyükelçiliklerle iş birliği yapan Çankaya Belediyesinin 15 gündüz bakımevinde eğitim alan miniklerin hazırladığı, sergi ve atölye 22 - 26 Nisan tarihleri arasında Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Şef Mehmet Efe'nin yöneteceği ve Çankaya Filarmoni Orkestrası'nın eşlik edeceği 1000 Çocuk Korosu 23 Nisan konserinde, 9 eğitim kurumundan 12 öğretmenin çalıştırdığı çocuklar, marşlar, çocuk şarkıları ve düzenlenmiş halk türkülerini seslendirecek.

23-nisan-program-2-1.jpeg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak hazırlanan otobüs de gün boyu Çankaya’nın cadde ve sokaklarını marşlarla dolaşacak.

1000 Çocuk Korosu Konseri'nin ardından Grup Doludizgin Barış Manço şarkılarıyla 23 Nisan'da Çankayalılarla buluşacak.

Hafta boyunca sürecek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ı kutlamaları 27 Nisan'da İsmet İnönü Parkı'nda düzenlenecek Çocuk Şenliği ile taçlanacak.

ÇANKAYA BELEDİYESİ 23 NİSAN KUTLAMA TAKVİMİ

Çankaya Belediyesinin hazırladığı hafta boyunca sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama takvimi de şöyle paylaşıldı;

ekran-goruntusu-2024-04-17-084736.png

Etkinliklere tüm Ankara halkı davet edilirken takvim üzerinden etkinlik detaylarına ulaşabilirsiniz.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.