Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi Bahar çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi Bahar çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

Kod, 3D Tasarım ve Robot atölyesi olmak üzere 3 ayrı stüdyoda devam eden eğitimler çocuklara 3D Tasarım atölyesinde ise 3 boyutlu tasarım yapmayı öğretiyor.

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Teknoloji Evi'nde ilçede yer alan pek çok çocuk Kod, 3D Tasarım ve Robot atölyelerinde teknoloji ile buluşturuluyor.

Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Bulvarı'nda bulunan Çocuk Teknoloji Evi eğitimlerini bahar döneminde de sürdürmeye devam ederken birçok çocuğa pek çok alanda teknolojik dersler vermeye devam diyor. Çankaya ilçesinde yaşayan çocuklar yeni dönemde de bilgisayar ve fizik bölümü mezunu uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerini almaya devam ederken birçok alanda kendilerini geliştiriyorlar.

BAHAR DÖNEMİNDE DERSLER DEVAM EDİYOR!

Kod, 3D Tasarım ve Robot atölyesi olmak üzere 3 ayrı stüdyoda devam eden eğitimler çocuklara 3D Tasarım atölyesinde ise 3 boyutlu tasarım yapmayı öğretiyor. Uzman eğitmenlerden birçok bilgi alan çocuklar bunları kullanarak ortaya farklı çalışmalar koymaya çalışıyor.

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen birçok şeyin yanı sıra çocuklar için uygulamalı dersler hazırlanıyor. Çocukların teknolojik alanda kendilerini geliştirmeleri ve bu alanda iyi işler ortaya koyabilmeleri amacıyla 3 ayrı bölümde ders gören çocuklar bahar döneminde de eğitimlerini almaya devam ediyor. Hafta sonu cumartesi ve pazar günleri düzenlenen kurslarda çocuklar bilgi birikimlerinin yanı sıra keyifli vaktin de tadını çıkarmaya devam ediyor.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.