Çankaya Belediyesi deprem bölgesi dahil olmak üzere 5 iftar çadırı kurdu

Çankaya Belediyesi deprem bölgesi dahil olmak üzere 5 iftar çadırı kurdu

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iki ayrı iftar çadırı kuran Çankaya Belediyesi binlerce vatandaşın ilk iftarına ev sahipliği yaptı.

Mübarek Ramazan ayının gelmesinin ardından Çankaya Belediyesi 2'si deprem bölgesinde 3'ü Çankaya'da olmak üzere 5 iftar çadırı ile pek çok kişiyi aynı iftar sofrasında bir araya getirdi. Çankaya Belediyesi tarafından deprem bölgesine birçok yardım sağlanırken Ramazan ayında da depremzedeler yalnız bırakılmadı.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iki ayrı iftar çadırı kuran Çankaya Belediyesi binlerce vatandaşın ilk iftarına ev sahipliği yaptı. Çankaya Belediyesi tarafından depremin ilk gününden bu yana birçok destek deprem bölgesine sağlanmaya devam ederken şimdi de binlerce kişiyi ağırlayan iftar çadırlarını vatandaşın hizmetine sundu.

144068.jpg

BİNLERCE KİŞİ İFTAR SOFRALARINDA BİR ARAYA GELDİ!

Dayanışma sofralarıyla binlerce niyetli vatandaşı bir araya getiren Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de iftar çadırlarını kurdu. Çankaya'da 3 iftar çadırı kurulurken depremzedeler için Kahramanmaraş'a 2 farklı iftar çadırında hizmet verilmeye başlandı.

132258021-1679294429.jpg

Yola sosyal belediyecilik anlayışı ile çıkan Çankaya Belediyesi Cebeci, Türközü ve Yakupabdal Mahallesi olmak üzere Çankaya'da oturan vatandaşlar için 3 ayrı iftar çadırı kurdu. Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar çadırlarının 2'si deprem bölgesi olan Kahramanmaraş'a kurulurken binlerce vatandaş Ramazan boyu iftar çadırlarında iftar yapabilecek.

BİRLİK, BERABERLİK VE PAYLAŞMA GÜNÜ

attachment-83768-9-cab55099b8ae3d5d39dc03f49793c5aa-1679642836.jpg

Konuyla ilgili konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen şunları söyledi;

''Ülke olarak çok zor günlerden geçtiğimiz ve büyük felaketler yaşadığımız şu günlerde dayanışmanın ve birlikte olmanın önemini daha iyi anlıyoruz. Bu zor günleri de dayanışma ve yardımlaşma ile atlatacağız. Kurduğumuz iftar çadırları ile dayanışma soframızı büyütüyoruz. Halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.''

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.