Çankaya Belediyesi görme engelli vatandaşlar için ses oluyor!

Çankaya Belediyesi görme engelli vatandaşlar için ses oluyor!

Görme engelli vatandaşların kitaplarla iç içe olmasını sağlayan Sesli Kütüphane destek veren her gönüllü ile daha da büyürken faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Görme engelli vatandaşların sesli kitaplara ulaşım sağlaması ve bu kitap kitlesinin genişlemesi açısından birçok öncelik sunan Çankaya Belediyesi gönüllü oyuncular ile birlikte çalışarak görme engelli vatandaşlara ses olmaya devam ediyor.

Görme engelli vatandaşların kitaplarla iç içe olmasını sağlayan Sesli Kütüphane destek veren her gönüllü ile daha da büyürken faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Gönüllü olarak kitap seslendirerek görme engelli yurttaşların kitaplara erişimine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar 0312 431 13 25 numaralı telefon numarasına ulaşarak Sesli Kütüphane stüdyosundan randevu sağlıyor.

12-51-58-sesli-15112021a.jpg

Sesli Kütüphane gönüllü vatandaşlar ile daha da büyüyerek güzelleşirken aynı zamanda kitap bağışı yapmak isteyenlere de açık halde. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar kitaplarını hafta içi her gün mesai saatlerinde Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi numara 94 adresine götürerek kitap bağışında bulunabiliyor.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.