Çankaya Belediyesi kreşteki çocuklar ile tohumun dikme etkinliği düzenledi!

Çankaya Belediyesi kreşteki çocuklar ile tohumun dikme etkinliği düzenledi!

Çankaya Belediyesi bugün kreşteki çocuklar ile İklim Değişikliğinin Etkilerini Azaltma ve Kuşaklararası Aktarım projesi kapsamında uygulamalı eğitim düzenledi.

Çankaya Belediyesi tarafından bugün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile birlikte tohumun önemini vurgulamak ve İklim Değişikliğinin Etkilerini Azaltma ve Kuşaklararası Aktarım projesi kapsamında uygulamalı eğitimden görseller yayımlandı.

fsomwviwyaijhot.jpg

HASAT YAPARAK DOĞAYI SELAMLIYORLAR!

Belediye tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile birlikte "Kreşlerimizde eğitim gören çocuklar MoniBostan'da, İklim Değişikliğinin Etkilerini Azaltma ve Kuşaklararası Aktarım (ÇİDEA) projesi ile tohumun önemini uygulamalı öğreniyor." ifadeleri ile birlikte çocuklar ile birlikte proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

fsomsatxsae6hzc.jpg

Yapılan etkinliklerde tohumun önemi anlatılırken bir yandan da kreşte okuyan çocukların yaş grubuna toprağın önemi birebir uygulamalı bir şekilde aktarıldı. Bir yandan da İklim Değişikliğinin Etkilerini Azaltma ve Kuşaklararası Aktarım projesi kapsamında iklim değişikliği gibi önemli konulara değinildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.