Çankaya Belediyesi sınava hazırlanan gençlerin yanında!

Çankaya Belediyesi sınava hazırlanan gençlerin yanında!

Üniversite sınavına hazırlanan gençler, Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde “Sınava 40 Gün Kala Net Artırmak İçin Neler Yapabiliriz?” söyleşisinde buluştu.

Ankara'da sınava hazırlanan gençler ile bir araya gelen öğretim görevlileri sınava girecek adaylar ile bir araya geldi. Çankaya Belediyesi bünyesinde bulunan "Destek Eğitim Merkezi" , öğrencilerin sınav hakkında kaygılarını ve nasıl stres olmamaları gerektiğini psikolojilerini nasıl rahatlatacağını anlattı. Daha sonra öğrencilerin performansları ve çalışma şekli hakkında bilgi veren ekip öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak için bir çok soruya cevap verdi.

ankara-90.jpg

Öğrenciler sınav hakkında sorulara cevap buldu

Eğitim koçu Fatih Akyol'un katılımıyla gerçekleştirilen açık oturumda öğrenciler kafasına takılan sınav ile ilgili bir çok soruya yanıt verdi.“TYT ve AYT Deneme Teknikleri”, “Deneme Analizi Nasıl Olmalı?”, “Orta Öğretim Başarı Puanı”, “YKS’ye 40 Gün Kala Neler Yapılabilir?” gibi başlıkların anlatıldığı söyleşide öğrenciler akıllarına takılan soruları sorarak cevap bulma imkanı da yakaladılar.

Çankaya Belediyesi'nin 9 Çankaya evinde sınava girecek öğrenciler için ücretsiz bir kurs ve destek sağlıyor. Fırsat eşitliği sağlamak amacıyla bir çok öğrencinin katılımıyla LGS ve YKS sınavlarına hazırlık yapılan evler öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlıyor. Destek Eğitim Merkezinde sınavlara hazırlanan gençler, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.