Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yürüyüş yapıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yürüyüş yapıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel etkinlik düzenlendi.

Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi öncülüğünde ‘Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' için etkinlik düzenlendi. Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Ankaralı vatandaşlar tarafından taşınan dövizlerle Kuğulupark’ta yürüyüş gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesi tarafından Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel etkinlik düzenlendi. Ankara'nın simge parklarından birisi olan Kuğulupark'ta düzenlenen etkinliğe birçok kişi katılım sağladı.

FARKINDALIK GÜNÜNDE YÜRÜYÜŞ YAPILDI!

Genetik olarak artı bir kromozoma sahip olan Down sendromlu bireyler için düzenlenen etkinlik down sendromlu bireylere karşı farkındalığın artması için düzenlenirken etkinlik sonrası Kuğulupark'ta yürüyüş yapıldı.

Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen bu farkındalık gününde Ankaralı down sendromlu bireyler bir araya geldi. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı yürüyüşten bazı görüntüler şu şekilde yer aldı;

2023-03-21-sosyal-yardim-isleri-down-sendrom-farkindalik-gunu-7.jpgattachment-83701-4-f9a4559083fd4b12900c817a2f610b65-1679472635.jpg

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.