Çankaya Belediyesi tarafından öğrencilere ağız ve diş sağlığı semineri

Çankaya Belediyesi tarafından öğrencilere ağız ve diş sağlığı semineri

Diş hekimleri tarafından ağız sağlığı, dişlerin önemi ve sağlığının nasıl korunabileceği yönünde bilgiler öğrencilere aktarılırken eğitime birçok öğrenci katılım sağladı.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu öğrencilerine Çankaya Belediyesi tarafından ağız ve diş sağlığının öneminin vurgulandığı bir eğitim verildi. Çankaya Belediyesi diş hekimleri tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda öğrencilerin ağız ve diş sağlığı noktasında bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Çankaya Belediyesi diş hekimleri Halide Edip Adıvar Ortaokulu'nu ziyarette bulundu. Ağız ve diş sağlığının öneminin vurgulandığı eğitimde aynı zamanda önemli pek çok bilgi verildi. Eğitim, ağız ve diş sağlığını anlatan çizgi filmle başladı.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİNDEN BAHSEDİLDİ

Diş hekimleri tarafından ağız sağlığı, dişlerin önemi ve sağlığının nasıl korunabileceği yönünde bilgiler öğrencilere aktarılırken eğitime birçok öğrenci katılım sağladı. Ağız ve diş sağlığı hakkında birçok bilginin verildiği eğitimde soru cevap yapılarak bilgilerin pekiştirilmesi sağlandı.

cankaya-belediyesi-nden-ogrencilere-agiz-ve-d-15725799-amp.jpg

Ayrıca vatandaşların sosyal güvencelerinin olup olmadığına bakmaksızın Çankaya Belediyesi tarafından verilen ağız ve diş sağlığı ücretsiz hizmetleri devam ederken polikliniklerde vatandaşlar için diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği hizmeti sağlanmaya devam ediliyor.

Çankaya Belediyesi tarafından sağlanan üç ücretsiz diş kliniğinin iletişim numarası ve adresi şu şekilde yer alıyor;

  • Hüseyin Kölemenoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Aydınlar Mah. Çelikkale Sok. No: 14 Dikmen Tel: 482 56 60
  • Prof. Dr. Nusret Fişek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı 516. Sokak Yıldız Hizmet Binası içi Tel: 458 90 40
  • 100. Yıl Çankaya Evi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: İşçi Blokları Mahallesi 1534. Sokak ile 1524. Sokak Kesişimi Tel: 285 85 99

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.