Çankaya Belediyesi vatandaşı iftar sofrasıyla buluşturacak!

Çankaya Belediyesi vatandaşı iftar sofrasıyla buluşturacak!

Çankaya Belediyesi tarafından bu sene Ramazan çadırları Cebeci, Türközü ve Yakup Abdal Mahallesi’ne kurulacak.

2014 yılından bu yana her Ramazan döneminde kurduğu iftar çadırlarında binlerce kişinin orucunu açmasını ve iftar sofralarının tadını çıkarmasına öncülük eden Çankaya Belediyesi bu sene de vatandaşı iftar sofrası ile buluşturacak. Çankaya Belediyesi tarafından bu sene Ramazan çadırları Cebeci, Türközü ve Yakup Abdal Mahallesi’ne kurulacak.

Ankara'da kurulan iftar çadırının yanı sıra depremin merkezi Kahramanmaraş'ta da 7 bin 200 yurttaşın ağırlanmasını sağlayacak iftar çadırı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde kurulacak. Çankaya Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek sağlanmaya devam edilirken Ramazan nedeniyle yemek saatlerinde de güncellenme yaşandı.

Ramazan ayını kapsayan saatler Çankaya Belediye Başkanlığı ve 100. Yıl Çankaya Evi’nde saat 18.00-19.30 arası olacak.

1729695.jpg

Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olan Ramazan ayı için yorumlarda bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Çankaya'da üç noktaya çadır kuracaklarından bahsederek şunları söyledi;

“Vatandaşımızın iyi gününde de zor gününde de yanında olmak insani görevimizdir. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz, büyük bir felaket yaşadık. Yaşadığımız bu deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızı harekete geçirdik. Depremi yaşadığımız günden itibaren büyük bir dayanışma gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Ramazan ayında da halkımızın yanında birlik ve beraberlik içinde olacağız. Çankaya’da üç noktada iftar çadırı kuruyoruz. Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta da depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağız. Kahramanmaraş’a kuracağımız bin 500 kişilik iftar çadırımızda vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Dileğim ülkemizde dirliğin, birliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın artarak sürmesidir. Halkımızı sofralarımızda misafir etmekten mutluluk duyacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşayacağımız nice Ramazanlar diliyorum”

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.