Çankaya Belediyesi yeşillendirme ve park çalışmaları devam ediyor

Çankaya Belediyesi yeşillendirme ve park çalışmaları devam ediyor

Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda Bademlidere Cumhuriyet Parkı da dahil olmak üzere 6 parkımız da yapım aşamasında olduğu paylaşıldı.

Yeşil alanlara Ankara'da verilen önem oldukça artarken bu noktada yapılan çalışmalar devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından 102 park alanı Ankaralı vatandaşların kullanımına kazandırılırken 6 parkın daha yapım çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda Bademlidere Cumhuriyet Parkı da dahil olmak üzere 6 parkımız da yapım aşamasında olduğu paylaşıldı. Park alanların genişletilmesi, yeşillik alanların çoğaltılması noktasında Ankara bu konuya büyük bir önem verirken belediyeler de vatandaşların sosyalleşebileceği yeşil alanlara oldukça önem veriyor.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN YEŞİL ALAN ÇALIŞMASI

Özellikle de yaz aylarının gelişiyle park ve bahçe çalışmaları devam ederken her köşe renklendirilmeye çalışılıyor. Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ''Bu bahar başka bahar olacak ve en çok Çankaya'ya yakışacak. Baharın en güzel renklerini,yeşilin en güzel tonlarını kent merkezine taşıyor,en değerli arsalarımızı halka açıyoruz. 102 park yaptık. Bademlidere Cumhuriyet Parkı da dahil olmak üzere 6 parkımız da yapım aşamasında.'' ifadeleri kullanılırken Çankayalı vatandaşlar için birçok yeşil alan çalışmasının yapıldığı belirtildi.

screenshot-2023-04-02t094718-202.png

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.