Çankaya Belediyesi'nden Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engelsiz hizmet

Çankaya Belediyesi'nden Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engelsiz hizmet

Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde verilen hizmetleri dile getirdi.

Çankaya Belediyesi tarafından birçok hizmet sağlanmaya devam ederken Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde verilen hizmetleri dile getirdi.

Özel gereksinimli çocukların Ergoterapi Drama Müzik Dans Spor Engelsiz oyun evi Ebeveyn atölyesi ve Duyu bütünleme gibi aktivite ve öğretilerin yer aldığı Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi birçok çocuğu ağırlamaya devam ediyor.

screenshot-2023-03-29t143139-147.png

Engelli çocukların uzmanlar tarafından verilen eğitimlerle hem öğrenmesini hem de eğlenmesini sağlayan bu hizmet Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde verilirken Twitter hesabından yapılan paylaşımda ''Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezimizde; Ergoterapi Drama Müzik Dans Spor Engelsiz oyun evi Ebeveyn atölyesi ve Duyu bütünleme birimlerimizle engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel gelişimleri için çok yönlü bir hizmet sunuyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

screenshot-2023-03-29t143054-593.png

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.