Çankaya Belediyesi'nden Çansera'da yaza hazırlık devam ediyor!

Çankaya Belediyesi'nden Çansera'da yaza hazırlık devam ediyor!

Yaz aylarının gelmesine kısa süre kala parkları süsleyecek ve vatandaşlara sunulacak çiçeklerin hazırlığı Çansera'da devam ediyor.

Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkı parkı içerisinde bulunan Çansera'da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken bahar aylarının yaklaşmasının ardından hummalı çalışmalar daha da hız kazandı. Çansera'da Çankaya Belediyesi parklarını süsleyecek olan çiçeklerin üretimine devam ediliyor.

Çankaya Belediyesi kendi çiçeklerini kendine ait serasında yetiştirmeye devam ediyor. Yaz aylarının gelmesine kısa süre kala parkları süsleyecek ve vatandaşlara sunulacak çiçeklerin hazırlığı Çansera'da devam ediyor. Çiçekler Çankaya Belediyesi'nin kendi işçileri tarafından üretiliyor.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN ÇİÇEK ÜRETİMİ!

55ea472af018fbb8f87598dc.webp

Ocak ayının sonunda tohumları atılan Nisan ayı sonunda dikim aşamasına ulaşacak yaz çiçekleri kadife, ateş, yıldız, petunya, aslanağzı, horozibiği, linya, begonya, ipek, gazanya, camgüzeli, sardunya ve karanfilden oluşmakla birlikte çiçeklerin üretimi 300 bin olarak belirlenmiş durumda.

Yaz aylarında Çankaya parklarını renklendiren, yaz havasını katacak olan çiçeklere vatandaşlar da kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek. Vatandaşlar Çansera sayesinde Çankaya Belediyesinin Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan Bitki Satış Noktası ile Ahlatlıbel Atatürk Parkı içindeki Bitki Satış Noktası üzerinden uygun fiyatlı çiçek alışverişi yapabilecek.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.