Çankaya Belediyesi'nden çocuklar için Oyun Evleri

Çankaya Belediyesi'nden çocuklar için Oyun Evleri

Çocukların el becerilerini geliştirmesini sağlayan, masal, oyun, drama ve müzik gibi birçok aktivitenin yer aldığı oyun evleriyle ilgili yeni bir paylaşım Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Çankaya Belediyesi tarafından birçok hizmet Çankayalı vatandaşların hizmetine sunulurken Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda çocuklar için yapılan oyun evlerine yer verdi.

2104 yılından bu yana hizmet veren ve şimdiye dek 12 bin çocuğu misafir eden oyun evleri vatandaşların hizmetine hala açık. Ailelerin çocuklarını hafta içi 2 saat bırakabildiği oyun evlerinde çocuklar iki saat boyunca hem eğiti hem de öğretici bir zaman geçiriyor.

ÇANKAYA BELEDİYESİ OYUN EVİ

screenshot-2023-03-29t110453-951.png

Çocukların 2 saat boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen eğitim hizmetlerinden yararlanmaları sağlanırken aynı zamanda akranlarıyla güvenli bir ortamda oyun oynayabilme fırsatı sağlıyorlar. Ebeveynlerin gün içinde kendilerine iki saat zaman ayırarak işlerini halledebilme lüksü tanıyan oyun evlerinde çocuklar muhteşem zaman geçiriyor.

Çocukların el becerilerini geliştirmesini sağlayan, masal, oyun, drama ve müzik gibi birçok aktivitenin yer aldığı oyun evleriyle ilgili yeni bir paylaşım Çankaya Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Birbirinden keyifli etkinliklerin çocuklar için düzenlendiği oyun evinde kayıtlar sürekli olarak yapılırken Çankaya Belediyesi'nin paylaşımı şu şekilde yer aldı;

screenshot-2023-03-29t110417-917.png

Çankaya Belediyesi oyun evlerine başvuru yapmak isteyen ebeveynler başvurularını şu adresler üzerinden gerçekleştirebilecek;

  • Cebeci Oyunevi: Cebeci Mahallesi Kutlugün Sokak No:14
  • Bayraktar Oyunevi: Bayraktar Mahallesi Bayraklı Sokak No:19 Seyranbağları
  • Sokullu Oyunevi: Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:94 Dikmen

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.