Çankaya Belediyesi'nden evde sağlık hizmeti devam ediyor

Çankaya Belediyesi'nden evde sağlık hizmeti devam ediyor

Çankaya Büyükşehir belediyesi uzun süredir yürürlükte olan sağlık hizmeti, "Evde sağlık hizmeti" kapsamında sosyal medya hesabından duyuruda bulundu.

Çankaya Belediyesi uzun zamandır vatandaşları ile buluşan evde sağlık uygulaması ile ilgili sosyal medya hesabından, "Kimse yokken biz varız!" açıklaması yaptı.

fvmripfwwamgjaa.png

Yaşlı ve hastaneye gidemeyecek hastalar için birinci basamak sağlık hizmetini veren Çankaya Belediyesi kan örneği tansiyon ölçme gibi uygulamalarda bulunuyor. Hastaların şikayetleri dinleyen doktorlar aldıkları kan örneği ve şikayetler ile hastaları en yakın hastaneye yönlendiriyor. Pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, kan tetkiki için kan örneği alma gibi birinci basamak sağlık hizmetleri sağlayan Belediye, ambulansla nakil hizmeti de veriyor. Sağlık ekiplerinin ziyaretinde fiziksel farklı şikayetleri konusunda da destek alan vatandaşlar, ilgili duruma göre tam teşekküllü hastanelere yönlendiriliyor.

ekran-goruntusu-2023-05-04-100353.jpg

Çankaya Belediyesinin Evde Sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen Çankayalılar, telefonla ya da bizzat başvuruda bulunarak bu hizmetleri alabiliyorlar. Vatandaşlar, Merkezin 0850 455 02 65 numaralı telefonunu arayarak başvuruda bulunarak, program dahilinde hizmet alabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.