Çubuk Belediyesi 2023 faaliyet raporu kabul edildi!

Çubuk Belediyesi 2023 faaliyet raporu kabul edildi!

Yerel seçimlerin ardında Belediye Meclislerinde mesai hızlı başladı. Çubuk Belediyesinin düzenlediği toplantıda 2023 yılı faaliyet raporunun mecliste oy birliğiyle kabul edildiği öğrenildi.

Çubuk Belediyesi 2023 faaliyet raporu kabul edildi! - 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sonuçlanması ile beraber yeni yerel yöneticiler de belli oldu. Yerel yönetimlerin açıklanması ile beraber Belediye Meclislerindeki mesailer de hız kesmeden başladı. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bugün düzenlenen Belediye Meclis toplantısında belediyenin 2023 faaliyetleri hakkında meclise bilgi verdi.

Çubuk Belediye Meclisi Başkanvekili Yaşar Tekin başkanlığında yapılan 4. dönem 5. birleşiminde belediyenin faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

ÇUBUK BELEDİYESİNİN 2023 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin 2023 faaliyetleri hakkında meclise bilgi verdi.
Önceki dönemde olduğu gibi tüm imkanlarla vatandaşlara hizmet ve eser üretmek adına çalışmalara devam edeceklerini belirten Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, "Önümüzde 5 yılımız var bu dönemde de hizmet ve eser belediyeciliği yapacağımıza söz veriyoruz. Vatandaşımız bizim için değerlidir, bizim için birinci sınıf hizmete layıktır.'' dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-17-165829.png

Açıklamasına devam eden Başkan Demirbaş, ''Önceki dönemde yaptığımız tüm hizmet ve faaliyetlere vatandaşımızın sandıkta onay verdiğini gördük. Bizlere güvendiler ve destek verdiler buradan bir kez daha onlara teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.

ekran-goruntusu-2024-04-17-165817.png

Başkan Demirbaş, 2023 yılı faaliyet raporuna onay veren tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Bu çerçevede belediyenin 2023 faaliyet raporu onaylanmış oldu.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.