Pursaklar Belediyesi girişimleriyle ilçe yeni imar yolları kazanıyor

Pursaklar Belediyesi girişimleriyle ilçe yeni imar yolları kazanıyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri yeni yatırımlarını kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ilçe halkına duyurulurken bu kez yeni imar yolları ile ilçeye değer kazandırıldığı ifade edildi.

Pursaklar Belediyesi girişimleriyle ilçe yeni imar yolları kazanıyor - Ankara'nın Pursaklar ilçesi gelişmeye ve dönüşmeye devam ediyor. İlçenin değer kazanması için birbirinden farklı projelere imza atılmaya devam ederken Pursaklar Belediyesi ir son dakika bilgisi paylaştı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan yoğun ilgi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle ulaşım ağını genişletmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için yatırımlarını sürdürdüğünü ifade etti. Bu kapsamda ilçede hummalı bir çalışma olduğu öğrenildi.

PURSAKLAR YENİ İMAR YOLLARI İLE DEĞER KAZANIYOR

Pursaklar ilçesinde ulaşım ağını zenginleştirmek ve alternatif yol güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla harekete geçen Pursaklar Belediyesi, yeni imar yollarının açımına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saray Fatih Mahallesi’ndeki yeni yapılaşmalarla birlikte ihtiyaç duyulan yerlere imar yolu açmak için çalışmalarını sürdürürken, ilçe genelinde yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

aw185066-01.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise çalışmaların aralıksız olarak süreceğine işaret etti. İlçe halkının ev ve iş yerlerine güvenle gidebileceklerini ifade eden Başkan Çetin, mesainin devam ettiğini bildirdi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.